RAVON-dag 2006

Minimaliseren

Thema: "Onderzoek"

ravon dag klein.jpgHet thema van dit jaar was ‘Onderzoek’ en dan met name het verkennen van de onderzoeksmogelijkheden voor vrijwilligers. Vanuit een groot aantal verschillende invalshoeken is naar dit onderwerp gekeken. De samenvattingen van de lezingen zijn hieronder te downloaden.

Dit 190 bezoekers konden niet alleen luisteren naar lezingen, maar konden ook terecht bij de grote hoeveelheid stands: van Boomkikkerfonds tot amfibieëntunnels. Op de dag konden de vrijwilligers ook kennis maken met de nieuwe voorzitter van RAVON Hero Prins (l), de opvolger van Rob Lenders (r). Door het informele karakter van de dag, konden in de wandelgangen ruimschoots contacten worden gelegd tussen vrijwilligers, beheerders en onderzoekers.

Klik hier voor een foto-impressie van de dag.

Ook in 2006 was het weer een bijzonder geslaagde, informatieve en gezellige dag! We zien u dan ook zaterdag 10 november 2007  graag weer terug op de landelijke RAVON-dag.

  
  RAVON is de kennisorganisatie voor reptielen, amfibieën en vissen. Advies, onderzoek & bescherming.   Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Adres: zie contact pagina