Foto’s plaatsen in de fotoalbums
Laatste Bericht 03 mei 2013 09:45 door denny lambrechts. 7 Antwoorden.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten
HanGebruiker is Offline
Webmaster
Basic Member
Basic Member
Posts:220

--
02 mrt 2007 10:50

   

  Als je foto’s wil plaatsen in het fotoalbum dan moet je met een paar dingen rekening houden.

  • Je moet ingelogd zijn om foto’s te kunnen plaatsen. Lees verder...

  • Plaats bij foto’s van kwetsbare diersoorten geen gedetailleerde locatie informatie.

  • Plaats alleen foto’s die van je zelf zijn of foto’s waarvoor je toestemming hebt gekregen om deze te plaatsen.

  • Zorg er voor dat de foto’s niet te groot zijn, 600 kb is meestal voldoende en 3 mb is wat maximaal is toegestaan.

  • Als je een foto geupload hebt dan kan je deze niet meer verplaatsen naar een ander album en de tekst bij de foto kan je ook niet meer aanpassen. Wil je hier in wijzigingen hebben aangebracht stuur dan even een Private message naar mij of de moderators.

  • Foto’s die niet bij een van de albums horen kan je bij overige plaatsen. Wanneer er genoeg foto’s van het zelfde onderwerp aanwezig zijn wordt hiervoor een eigen album aangemaakt.

  • Ter verbetering van de website kunnen geuploade foto’s ook op andere pagina’s getoond worden.  Edo GoverseGebruiker is Offline
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:227

  --
  31 mei 2007 11:49
  Beste RAVONners, Ik wil iedereen graag attenderen om met grote(re) voorzichtigheid om te gaan met het fotograferen van kwetsbare diersoorten. Met name het plaatsen van foto's van deze diersoorten die in handen worden vastgehouden moet echt worden vermeden op de foto-site om precedentwerking te voorkomen. Over dit onderwerp hebben we ook aandacht besteed in de Meetnet Amfibieen Mededelingen 19, pagina 4 (klik hier om deze te downloaden) naar aanleiding van foto's op waarneming.nl met geelbuikvuurpadden in handen. Ook moet dit gelden voor foto's van adders en andere gifslangen. Je moet niet hebben dat mensen denken dat je deze dieren zo kan pakken voor een foto. Misschien is het een idee voor de modiator deze foto's te weren van de site. Edo Goverse, RAVON Werkgroep Monitoring


  peterGebruiker is Offline
  New Member
  New Member
  Posts:4

  --
  09 okt 2007 05:27
  zwartkopgrondels gevangen in het spui in Hekelingen door Peter van der Sluijs

  1109274479671.jpg
  11092745054.jpg

  Sander HuninkGebruiker is Offline
  New Member
  New Member
  Posts:48

  --
  29 jul 2008 10:26
  Ik heb een paar foto's van een kleine- of vinpoot die ik graag met jullie wil delen. De foto's kunnen echter niet worden geupload op de ravon site (niet in bericht, ook niet te uploaden in fotoalbum). heb al een paar dingen geprobeerd (andere kortere naam, verkleinen foto van 1,5 MB naar 300 kb naar 100 kb), maar niets werkt. Ook geprobeerd vanaf twee computers (werk en thuis). Help mij, ben erg benieuwd wat voor een soort het is!

  groet,

  Sander Hunink


  De WaterratGebruiker is Offline
  New Member
  New Member
  Posts:1

  --
  22 mrt 2010 11:48
  Het einde van het verschijnsel paddentrek ????
  Hoelang zal daar nog sprake van zijn?
  aan het surfen op: paddentrek vond ik de RAVON > rivierkreeft > foto van een Amerikaanse rivierkreeft die een modderkruipertje aan het verscheuren was.
  Nu heb ik dit soort predatie wel vaker gezien bv. een grote geelgerande waterkever die een stekelbaarsje aan mootjes hakte, maar wat ik de afgelopen jaren aan sloperij van de Amerikaanse Rivierkreeft heb gezien is niet te beschrijven.
  Achter het huis van een vriend twee jaar geleden: één vierkante meter krabbenscheer...in twee uurtjes verdwenen door een vijftal van deze ,comfortabel op de rug drijvende, sloop- exootjes.
  Het is hier wellicht zoiets als 'vloeken in de kerk' als ik beken dat ik sportvisser ben, maar ik maak me meer dan bezorgd over de toekomst van de diversiteit in onze Nederlandse wateren.
  Deze exoot vreet inmiddels zo agressief om zich heen dat er nu al plaatsen zijn die in modderpoelen zijn veranderd.
  Want inmiddels > "Naar schatting is er 300-800 kilo kreeften per hectare aanwezig in de Goudse stadswateren. Dit staat gelijk aan 1 tot 3 kreeften per vierkante meter."
  Bron: Zie: http://www.nieuwslog.nl/print.php?a...EVE-EXOTEN
  Alle leven, planten, vissen,salamanders,kikkers,padden is er uit weggevreten. Alleen de grote exemplaren die ze niet aankunnen zwemmen nog vond.
  Dit alles het gevolg van de nu demissionaire CDA minister ‘Glossy-Gerda’.
  Hopelijk zal de volgende man/vrouw die op haar plaats op het pluche komt te zitten wel doortastend handelen betreffende dit killer-kreeftje.
  Maar het zou zomaar kunnen dat ze in een volgende coalitie zomaar weer terug is…op die zelfde plaats op het kamerpluche.
  Vraag: WAT GAAN WE HIERAAN DOEN ?!


  FontebonaGebruiker is Offline
  New Member
  New Member
  Posts:6

  --
  12 nov 2012 08:34
  Het lukt me niet een foto te plaatsen. Bij stap 2 van 3 verschijnt geen bestand-selectie-boxje. mvg  HostHanGebruiker is Offline
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:125

  --
  12 nov 2012 10:43

  Waarschijnlijk heb je niet de laatste versie van Flash op jou computer geïnstalleerd. Deze kan je downloaden op: http://get.adobe.com/flashplayer/  denny lambrechtsGebruiker is Offline
  New Member
  New Member
  Posts:4

  --
  03 mei 2013 09:45
  waar moet je verkeerd benoemde foto's melden?
  volgens mij staat er een bombina orientalis tussen de geelbuiken.
  foto 31 en 32. morfologisch gezien geen variegata. Ook het groen in de huid doet mij sterk vermoeden een nakweek orientalis.
  Nakweek van deze soort is vaak meer oranje geel dan echt rood in de buikstreek en meer bruin dan groen op de rug. Ook de dieren uit rusland zijn niet zo fel als de dieren uit bv korea.


  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


    RAVON is de kennisorganisatie voor reptielen, amfibieën en vissen. Advies, onderzoek & bescherming.   Telefoon: 024-7410600
  Email: kantoor@ravon.nl
  Adres: zie contact pagina