Search
donderdag 2 april 2020

Stages

Stichting RAVON doet onderzoek aan amfibieën, reptielen en vissen. In het onderzoeksprogramma staan op dit moment de onderstaande thema's centraal. Voor de verschillende items stellen we onderzoeksvragen op waarvoor vervolgens projecten worden geïnitieerd.

Voor zowel de bachelor- als masterfase formuleren we specifieke onderzoeksvragen, die een substantiële bijdrage leveren aan het overkoepelende onderzoek.

Onderwerpen

Communicatie

Item: Natuurfilm

 • Natuurfilmer
  Stichting RAVON helpt momenteel een team van professionals aan de voorbereiding van een uniek filmproject over de Nederlandse onderwaternatuur. Voor dit project zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire. Ben jij geduldig, niet bang voor water, in staat uren niks te doen en toch alert te blijven? Wijk je niet terug voor het dagenlang afzien, met kans op de teleurstelling dat je gewacht hebt voor niets? En wil je jouw natuurkennis inzetten voor deze spannende natuurfilm? Draag jij de coole onderwaterwereld een warm hart toe? Dan zijn we op zoek naar jou!
  Wat bieden wij: Tijdens deze stage zal je samenwerken met diverse natuurfilmers en assisteren bij filmwerkzaamheden; de voorbereidingen, het filmen zelf en het spotten van bijzondere natuurgebeurtenissen. Het maken van een natuurfilm is geen 8 tot 5-bezigheid en we zoeken iemand die flexibel mee wil draaien.
  Wat vragen wij: Wij hopen dat je dan ook nog enige ervaring met film of natuurfotografie hebt. Een rijbewijs is een vereiste voor deze stage.

  Benieuwd waar je aan mag meewerken?
  Teaser: https://vimeo.com/blikonderwater/waves
  Wachtwoord: water

  NIVEAU: MBO, HBO, WO (motivatie is het belangrijkst)
  PERIODE: April 2020- Augustus 2021
  BEGELEIDER(S): Arthur de Bruin
Vorig artikel Buitenlandse stages
Printen
805

Theme picker

Contactformulier

Over RAVON

RAVON voor de bescherming van amfibieen, reptielen en vissen

Beschermen doen we samen met vrijwilligers en donateurs

 

Kennis - informatie - onderzoek -advies

Privacy statement

 

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen

Route

Back To Top