Search

Over RAVON Actueel English Steun ons Webshop

dinsdag 16 juli 2024

Nieuws

Gezocht: meedenkers over het RAVON-meerjarenplan

  • 23 mei 2024
  • Auteur: Kaat Willemse
  • Aantal keer bekeken: 121
  • 0 Reacties
Gezocht: meedenkers over het RAVON-meerjarenplan

RAVON is meer dan een organisatie die kantoor houdt in Nijmegen en Amsterdam. Bij RAVON is een heel netwerk aan bevlogen vrijwilligers betrokken. Zonder hen, geen RAVON. Daarom willen we graag deze gepassioneerde achterban een plek bieden om mee te kunnen denken met thema’s die voor RAVON belangrijk zijn.

Bij de klankbordgroep staat jaarlijks een ander onderwerp centraal. Voor 2024 is het thema: een nieuw meerjarenplan. Tijdens twee avonden gaat de groep aan de slag met ideeën verzinnen en plannen uitwerken. Op de RAVON-dag is er een workshop waarin de resultaten gepresenteerd worden en bezoekers van de RAVON-dag ook hun ei kwijt kunnen over dat onderwerp. Ter afsluiting wordt het thema voor volgend jaar gepresenteerd. Hiervoor wordt een nieuwe klankbordgroep samengesteld. 

Wie zoeken we?
-    Een hart voor RAVON: wat RAVON doet, laat je niet koud. Je bent een vrijwilliger of waarnemer en hebt affiniteit met de soortengroepen van RAVON, maar snapt ook dat RAVON in het dagelijkse werk met verschillende dynamieken te maken heeft. 
-    Dromers: in 2024 gaat de klankbordgroep aan de slag met het nieuwe meerjarenplan van RAVON. Dat betekent dat we verder kijken dan alleen dit jaar. Wat willen we komende jaren bereiken? Waar staan we over 5 jaar en hoe is de weg daar naartoe? Je moet dus wel een beetje een dromer zijn om te kunnen deelnemen aan deze avonden.
-    Je hoeft geen expert te zijn: word je enthousiast om op deze manier bij te kunnen dragen aan RAVON, maar twijfel je of het wel wat voor je is? Wees gerust, je hoeft geen expert te zijn in meerjarenplannen schrijven. Iedereen die wil bijdragen, kan zich aanmelden.

Wat vragen we?
-    Aanwezigheid bij twee avonden (9 september en 7 oktober) en bij de RAVON-dag (9 november). Alle bijenkomsten zijn in Nijmegen.
-    Er ligt al een eerste (niet heel erg ruwe) versie van het meerjarenplan. Samen met de andere leden van de klankbordgroep voorzie je die van feedback en ga je brainstormen over nieuwe mogelijkheden. Kortom, je levert constructieve input om het meerjarenplan naar een hoger niveau te tillen.

Wat bieden we?
-    Meer dan een kijkje in de keuken van RAVON, want je zit mee aan de schrijftafel.
-    Je leert hoe je mee kan denken in het proces van meerjarenplannen opstellen.
-    Je maakt kennis met andere RAVON-vrijwilligers die net als jij een hart voor onze soorten hebben.
-    Reiskostenvergoeding voor je reis naar Natuurplaza in Nijmegen.

Aanmelden?
Word je enthousiast? Stuur dan een korte motivatiebrief naar onze vrijwilligerscoördinator. Of misschien heb je een vraag? Ook dan kan je terecht bij onze vrijwilligerscoördinator Kaat Willemse (k.willemse@ravon.nl)
Aanmelden voor 21 augustus 2024

Printen
Categorieën: Nieuws
Tags:
Waardeer dit artikel
Geen waardering

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers de inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. RAVON, FLORON en Paddenstoelenonderzoek Nederland zijn onderdeel van Stichting Natuur Onderzoek Nederland.

Privacy statement

Geregistreerd bij

Logo ANBI

Telprojecten

Reptielen tellen
Amfibieën tellen
Vissen tellen

Partners

Doe mee

Word vrijwilliger
Word donateur
Doe een gift
Werkgroepen

Webshop

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen
Route

Vacatures

Back To Top