Search
zondag 28 november 2021

Vissenstudiegroep Limburg

Doelstelling

De Vissenstudiegroep Limburg bestaat uit vrijwilligers en is al sinds 1990 actief. Doel van de werkgroep is het verzamelen van verspreidingsgegevens met name in de Limburgse beken. Doel van de studiegroep is een stimulerende gelegenheid te voor beginners en kenners. Het is de bedoeling dat de leden van de werkgroep hun kennis vergroten en delen en dat ze ervaring kunnen opdoen met het inventariseren, determineren, monitoren en het beschermen van vissen. De studiegroep is onderdeel van het Natuurhistorisch Genootschap Limburg en RAVON.

Activiteiten

De activiteiten bestaan uit excursies, waarbij we met schepnetten inventarisaties uitvoeren. We richten ons op soorten en gebieden waar actuele kennis van ontbreekt, om zo een aanvulling te geven op de bestaande monitoringsprogramma's. Per jaar wordt er een aantal excursies georganiseerd. Iedereen die zich wil bezighouden met onderzoek van vissen in Limburg is welkom.

Agenda

Theme picker

Informatie

Heb je belangstelling voor de Vissenstudiegroep Limburg, houd dan op de agenda van het NHGL of de website van RAVON in de gaten en meld je aan voor de excursies.

Contact

Frank Spikmans: vissenstudiegroep@nhgl.nl

baars Jelger Herder

Over RAVON

RAVON voor de bescherming van amfibieen, reptielen en vissen

Beschermen doen we samen met vrijwilligers en donateurs

 

Kennis - informatie - onderzoek -advies

Privacy statement

 

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen

Route

Back To Top