Search
maandag 14 juni 2021

Wie zijn wij

Voor opdrachtgevers geeft RAVON advies, voorlichting en voert onderzoek uit voor koudbloedige gewervelden (reptielen, amfibieën en vissen). Daarnaast verzamelt RAVON verspreidingsgegevens en zijn we verantwoordelijk voor de organisatie van landelijke meetnetten en het verspreidingsonderzoek, waarbij enkele duizenden vrijwilligers betrokken zijn. Het landelijk bureau van RAVON werkt vanuit de vestigingen in Nijmegen en Amsterdam.

Sinds juni 2012 heeft RAVON ook alle werkzaamheden van het Landelijk Bureau van FLORON onder haar hoede genomen. Het FLORON advies- en projectenwerk werd overgenomen, de vrijwilligersactiviteiten zijn ondergebracht bij de Stichting FLORON. 

Missie

RAVON is een kennisorganisatie die zich richt op de studie en bescherming van in Nederland voorkomende amfibieën, reptielen en vissen. RAVON voert onderzoek uit en zet de hieruit voortvloeiende kennis en data in voor advies, voorlichting en bescherming. In ons meerjarenplan en de jaarverslagen kunt u meer lezen.

Kennis maken

RAVON tijdschriftJij wilt ook meehelpen en genieten?

Dat kan al als je donateur wordt voor € 26,- per jaar. Je krijgt dan vier keer per jaar het tijdschrift RAVON.
Interesse? Klik hier om je aan te melden!

Ook als je actief wil meehelpen: Zowel landelijk als regionaal zijn er vrijwilligersprojecten en natuurlijk ook RAVON werkgroepen, die zich bezig houden met inventariseren en monitoren.

Over RAVON

RAVON voor de bescherming van amfibieen, reptielen en vissen

Beschermen doen we samen met vrijwilligers en donateurs

 

Kennis - informatie - onderzoek -advies

Privacy statement

 

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen

Route

Back To Top