Search
dinsdag 11 augustus 2020

Vissenweekend 2020

Het vissenweekend van 2020 strijkt neer in het mooie Overijssel! In het weekend van 2 t/m 4 oktober gaan wij vanuit Hellendoorn op pad om verschillende interessante gebieden te inventariseren. Diverse watertypen komend aan bod: van dichtbegroeide sloten en meanderende beken tot aan kleine rivieren en laagveenmoeras. De vismethoden die worden ingezet zijn: schepnetvissen, zaklampvissen, zegenvissen en mogelijk snorkelen en duiken. Voor mensen die geen eigen waadpak of schepnet hebben wordt extra veldmateriaal meegenomen.

Iedereen is welkom op dit gezellige en leerzame weekend: van jong tot oud en ervaren vissers tot mensen die voor het eerst kennis willen maken met de prachtige wereld onder het wateroppervlak.

Vissen Vissenweekend RAVON Zegen Zegenvissen

Je kunt je inschrijven via formulier op deze pagina. Vooraf inschrijven is verplicht en is vrij voor alle geïnteresseerden. De kosten voor deelname aan het gehele weekend bedragen 60 euro, voor 2 overnachtingen 2 keer ontbijt/lunch en 1 diner. Ook dit jaar hebben het speciale jeugd/studententarief tot en met 24 jaar van 45 euro. Drank 's avonds is tegen kostprijs. Je kunt uiteraard ook een deel van het weekend bijwonen, deelname aan uitsluitend het dagprogramma is kosteloos. Na je inschrijving ontvang je aanvullende informatie.

Uitgesplitste tarieven:

  • Overnachting per nacht: 15 euro
  • BBQ: 15 euro
  • Ontbijt/lunch per dag: 5 euro
  • overig verblijf (borrelnootjes etc): 5 euro
  • Tent: 5 euro per nacht

Het programma volgt later

Aanmelden

Over RAVON

RAVON voor de bescherming van amfibieen, reptielen en vissen

Beschermen doen we samen met vrijwilligers en donateurs

 

Kennis - informatie - onderzoek -advies

Privacy statement

 

Contact

Telefoon: 024-7410600
Email: kantoor@ravon.nl
Contactpagina


Adres Natuurplaza
(gebouw Mercator III)
Toernooiveld 1 6525 ED
Nijmegen

Route

Back To Top